maandag 31 augustus 2009

Stop de tijd


Afgelopen weekend heb ik toch nog een layout gemaakt: stop de tijd.
De foto is in de vakantie in Italië/Toscane geschoten door Puck, we waren toen op de terugweg vanuit Siena en zaten ergens onderweg een hapje te eten. Het leuke van die herberg was dat ze er geen patat en pizza hadden, haha dat vond de eigenaar maar niks ... en dat was wel eens leuk voor de verandering ;)
De titel kwam spontaan naar boven. De tijd vliegt, het gaat me soms te snel, tja ik word ook een dagje ouder. Maar ik bedoel ermee te zeggen: sta meer stil ....

Gebruikte materialen: papier van Jilly Bean, vilt (en hierop de festonsteek getest ;) ), magic mesh, de gebruikelijke frutsels, pons en ik vergeet vast nog wel wat te vermelden.

zondag 30 augustus 2009

Knutselen

Posted by Picasa

Het is zondag ... en de kids willen knutselen. Mamaaaaaaaaaa, wanneer gaan we nou eens scrappen? Ik probeer daar nog wel eens onderuit te komen omdat ik dan van alles van zolder naar beneden moet sjouwen en dat een keer of tig, want steeds is er iets nodig wat op zolder ligt ;)
Maar nu kon ik er niet meer onderuit, en weet je, het was zo leuk. Puck en Bart mochten allebei een foto uitzoeken uit de stapels, wat papier erbij en ... huppekee.

maandag 24 augustus 2009

Sunny shadow


Dit is mijn eerste LO met een vakantiefoto van de zomervakantie van dit jaar ... en hopelijk komen er nog meer ;)
De foto is gemaakt in het plaatsje Orbetello (Toscane, Italie) en we zaten daar lekker op een bankje tot ik naar beneden keek en onze schaduwen zag en dacht: heeey laat ik daar eens een foto van schieten.
Materialen: papier van Jilly Bean, kraft, lacecardstock, hotfix(pijl) en diverse frutsels.

vrijdag 21 augustus 2009

So happy together


Deze week had ik "vakantie", op één dag na dan. Maar .. de kids gingen naar school en ik had de handen vrij en zodoende ben ik zo af en toe lekker aan de scrap geweest.
De LO "So happy together" heb ik vandaag gemaakt. Op de foto mijn moeder met Puck en Bart, afgelopen zondag is deze foto gemaakt, we zijn toen gezellig uit eten geweest om de vakantie af te sluiten. Het papier is van Bo Bunny.

dinsdag 18 augustus 2009

Sun


Ik ben gisteravond lekker aan de scrap geweest. De foto is gemaakt op Terschelling, toen we daar waren in mei dit jaar. Materialen: papier en lint van de Love Elsie lijn, chipboard en diverse frutsels. Het papier is deels ingekleurd met een stabilopen. En dan moet ik nog even de/het punchinella vermelden, gekocht bij de stand van de Scrapheap afgelopen zaterdag op de beurs in Zwolle.