maandag 28 september 2009

Celebrate ..

... life and have fun !

Vanmiddag nog een LO gemaakt. Ik had wat foto's geprint en met deze MOEST ik gewoon wat doen. Vorige week waren we een middagje bij een speeltuin hier in de buurt en daar konden de kids zich even lekker uitleven (en moeders ernaast op het terras ;) )

Materialen: papier en diecuts van Scenic Route en de rest is weer "van alles wat".
Posted by Picasa

zondag 27 september 2009

Nazomer


Vanmiddag waren we op verjaardagsvisite bij een neefje van Puck en Bart en zij wonen net over de grens in Duitsland. Het was prachtig weer, we zaten lekker buiten ... maar ik kon niet stilzitten want ik zag allemaal "dingen" die ik op de foto moest zetten. Het wemelde daar van de vlinders, kleuren. Ik heb me even lekker uitgeleefd. Pas later viel het me op dat die druivenstruik de vorm van een hart heeft, grappig toch. De druifjes zijn erg lekker, we hebben een lading meegekregen, evenals wat kalebassen (schrijf je dat werkelijk zo?).
Het was een heerlijke middag, een beetje een afscheid van de zomer. Officieel is het al herfst dus dit was een mooi cadeautje !
Posted by Picasa

dinsdag 22 september 2009

Miss Beach


Gisteren heb ik deze LO gemaakt. De foto is er nog eentje van een lang weekend Terschelling eind mei dit jaar. Puck op het strand met mijn zonnebril op ;) als een waar model.

Gebruikte materialen: papier van Jilly Bean, transparanten, pons van MS, stippenmal, blingsticker, kant, magic mesh en ... frutsels.

woensdag 9 september 2009

Sunflowers


Nog maar een LO gemaakt met een vakantiefoto. In Toscane kwamen we velden vol met zonnebloemen tegen. Het was altijd al een wens van mij om hiervan foto's te maken. Bij deze dan maar ;) Ik vond het wel moeilijk om deze foto te verwerken in een layout omdat ik eigenlijk een hekel heb aan de kleur geel. Ik had ook andere kleuren kunnen gebruiken maar omdat ik altijd uitga van de kleuren van een foto was er voor mij geen ontkomen aan ;)

Materialen: lace cardstock, magic mesh, lint, bloemen en diverse frutseltjes.