woensdag 28 oktober 2009

"Jij en ik ... wij samen"



Deze layout heb ik gisteren gemaakt, een foto van mijn mannetjes. Het grote mannetje vindt dit maar een rare foto, maar ik vond 'm mooi, dus .... uh ... afgezien dan van die oranje afrikaantjes maar die kwamen qua kleur wel weer goed uit, haha.
De foto is gemaakt eind september, tijdens een bezoekje bij familie in Duitsland.
De layout is gemaakt aan de hand van een schets:



Mijn scrapmaatjes van de scrapsite gaan hier vanavond mee aan de slag tijdens een "scrap- en bepavond", voor ingewijden een bekend begrip ;) Voor niet-ingewijden: dat is een gezellig avondje met een aantal scrapverslaafden bij iemand thuis waar naar hartelust gescrapt wordt maar vooral ook gebept en soms kom ik niet verder dan beppen alleen.
Ik kan daar vanavond helaas niet bij zijn dus ik heb me gisteravond maar even uitgeleefd !

Materialen: papier (en een aantal frutsels) van Little Yellow Bicycle, de Travellerlijn. Cirkelstempel, een zelfgefabriekt transparant, punchinella (het gaatjesspul ;) ) en frutsels zoals gebruikelijk. Ooh .. en niet te vergeten: een vogeltje van vilt ... die heb ik van Anneke gekregen !

maandag 26 oktober 2009

Herfstvakantie

We zijn weer terug van een weekje weggeweest. We zijn met vrienden van ons een week naar Denemarken geweest. Het is inmiddels een traditie geworden: elk jaar in de herfstvakantie gaan we samen een week weg (met z'n 8-en zijn we dan). Zo zijn we al in Zeeland, België, Portugal, Griekenland en Denemarken geweest. Deze keer weer naar Denemarken en we zaten aan de westkant van Denemarken, vlak bij zee en iets gelegen onder Ringkobing. We hebben een heerlijke week gehad, het was weer zo gezellig !! Veel spelletjes gedaan, lekker gelezen, een dagje naar Legoland geweest, naar het strand dat op loopafstand was ....

Hieronder wat foto's :





Ooh ja .. eigenlijk is dit mijn scrapblog hè? Mja, van scrappen komt sinds weken al niet veel terecht hier. Laten we het er dan maar op houden dat ik in ieder geval weer genoeg foto's heb om mee aan de slag te gaan ... ooit ;)