woensdag 11 november 2009

Hi !

 
Posted by Picasa


Tja, het wordt bijna vervelend. Nog maar eens een vakantiefoto gescrapt, voorlopig de laatste dan maar ;)
Manlief te water met een vriendje in het zwembad op het vakantiepark in Toscane.
Manlief vindt de foto bezopen, ik natuurlijk niet en kon het lekker niet laten.

Het valt niet mee om in november bij daglicht een fatsoenlijke foto te maken van een layout, maar het moet er maar bij door kunnen.

Gebruikte materialen:
papier van de Love Elsie lijn, stempel van MS, hotfix, lint en rubons van Love Elsie ...

maandag 9 november 2009

Proost

 
Posted by Picasa



Maar weer eens een vakantiefoto gescrapt ;) Deze foto is gemaakt op de heenweg naar Toscane, juli 2009. We zochten een overnachtingsadres en kwamen terecht bij het Comomeer, in een piepklein plaatsje (Torno oid), in een hotel. Ze hadden daar alleen nog een 3-persoons familiekamer maar dat vonden wij prima. Bart tussen ons in en Puck in een 1-persoonsbed. Aan die kamer grensde een balkon en vanaf dat balkon hadden we een fenomenaal uitzicht over het meer, zo prachtig! Het is dat we zo moe waren maar anders waren we de hele nacht op dat balkon blijven zitten, zo mooi. Deze foto is gemaakt tijdens het diner in dat hotel, genietend van een Lambrusco en van een prachtig uitzicht !

Gebruikte materialen:
Kraftcardstock, papier van My Mind's Eye / Abbeyroad, spacers/brads, magic mesh, stempels, naaimachine ...

maandag 2 november 2009

Splash

 
Posted by Picasa


Nog maar een vakantieLO gemaakt, deze foto vroeg erom ;) Deze foto is gemaakt afgelopen zomer in Toscane, waar we soms verkoeling zochten in de zee. Ik weet nog dat het zand van het strand daar zo heet was dat je er nauwelijks met je blote voeten op kon lopen ... en dat is wel een vreemd contrast met het weer dat wij hier nu hebben, yakkkk.

Ik heb een schets gebruikt, de schets van het scrapsiteweekend ... maar heb er een eigen draai aan gegeven. Eigenlijk lijkt het er totaal niet op, haha. Ik kan die schets hier helaas niet plaatsen want ik heb 'm niet digitaal. Ik realiseer me dat dit boeiende info voor de lezer is, sorry ;-)

Materialen:
Kraft, wit cardstock, papier van My Minds Eye, dottie mesh, stempels van Inkadin, plakparels, brads van MME en ... frutsels ;)