zondag 13 december 2009

Daar issie weer ....


Gisteren zijn we druk bezig geweest met het optuigen van de boom. Zo op de foto's lijkt het nog leuk, maar je wilt niet weten wat er dan aan vooraf gaat ;)
Allereerst moet de boom in een pot/bak. Dat is een taak van manlief, dat vind ik dan ... Noem het worstelen. Boom in de pot, zand erbij ... en dan moet het ook nog stabiel staan, en liefst ook nog rechtop want anders begin ik te zeuren.
Dan moet de BOOM naar binnen, dwars door de bijkeuken/keuken en kamer heen richting voorkamer ... En dan staat ie scheef, nou .... dat kan natuurlijk niet. Mopper de mopper de mopper. Zand ... all over the place. Tegen de tijd dat ik met de lampjes aankom, die altijd in de knoop zitten - hoe kan dat nou - heeft manlief schielijk het pand verlaten, haha.

En dan is het eindelijk zo ver ... de ballen mogen erin. De kids vinden het prachtig om te doen. Van oorsprong was ons kerstballenassortiment rood/wit/zilver. Daar merk je nu nog weinig van. Een supermarkt geeft zelfs disneykerstballen kado bij de boodschappen, in de kleuren blauw, roze, paars, rood ... nou ja. Laten we maar zeggen dat we een kleurrijke boom hebben dan!

Maar goed, de klus is weer geklaard, manlief is ook tevreden met het resultaat, de boom staat nog steeds rechtop. Wat wil een mens nog meer?

En dan nog wat: waarom zetten wij eigenlijk een BOOM in de kamer? Als je daar eens goed over nadenkt ...

9 opmerkingen:

 1. Nou Co, das wel heel toevallig, dat dacht ik vandaag dus ook, welke gek het bedacht had om met kerst een boom in huis te halen, en em nog te versieren ook, ha ha ha

  Maar moet wel weer lachen om je verhaal hoor, super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lig ook weer in een deuk om jouw verhaal!!!
  Maar de boom is geweldig en de foto's van je kids helemaal!!!

  En....tuurlijk een boom in huis met kerst.
  Ik mis em als hij weg is maar ook weer lekker opgeruimd!
  Doei lieve Corine, bedankt voor je leuke reacties op mijn bloggie hoor xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whaha die Co,
  Natuurlijk zet je een boom niet binnen,ik had daar nou ook over nagedacht net zoals jij Waarom die boom binnen,nou echt niet meer sind een jaar of 7 of zoiets,heerlijk buiten met die troep over je vloer.en gezellig kun je het alrijd wel maken binnen,kransen,kerststukken nou ja noem maar op.

  maar jij met je kids nog jonger tja die vinden het vast enorm gezellig daar ook nogeens heel veel kadoos onder te vinden.hihi

  Liefs
  Son

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie het allemaal voor me bij jullie thuis. ;-) Maar een boom hoort er gewoon bij hoor! Leuk juist met al die kleurtjes. Geniet ervan, ook van de kids want je weet het "time flies"...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er gezellig uit hoor co! en leuke foto's van je kids!! die met die geweien zou zo de kerstkaart kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een herkenbaar verhaal...alleen hebben wij een nepboom...dus dat zandverhaal hebben wij gelukkig niet!! Maar het resultaat mag er wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh leuk Co!!! En ach, die verhalen van Co kijk ik niet meer van op... dat is daar standaard (ben ik goed achter gekomen he Co?)
  Ik geniet van jullie bom en de kids, het hoort erbij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig jouw verhaal.. En leuk die boom, volgens mij hoort dat gewoon met kids. Zal ik nog wel gaan krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat heb je weer een leuk verhaal geschreven Co! Supergrappig! En ook heel herkenbaar! Ik hoop dat jullie ook een leuke kerst hadden met die mooie bonte boom.

  BeantwoordenVerwijderen