zondag 27 maart 2011

Fan


Het is weer even geleden dat ik wat geplaatst heb. Dat zit zo. Mijn laptop zei: doe het zelf maar, ik werk niet meer mee. Ooh jee en dan kom je erachter hoe afhankelijk je bent van zo'n "ding", erg hoor :-)
Nu gebruik ik de laptop van zoon en heb een cardreader geleend want ik had geen idee hoe mijn foto's van schijf te halen, pffff ben beetje digibeet soms.

Deze LO lag hier al even af te zijn. Het is een foto van Bart in de trein op weg naar het stadion van FC Twente voor een spannende voetbalwedstrijd, samen met papa. De foto is niet geweldig van kwaliteit, hij komt van de mobiel van manlief, maar ik vond 'm zoooooo leuk ..

Materialen:
papier is een oudje van Scenic Route welke ik mooi blijf vinden, maar nu issie toch bijna op en volgens mij heet ie "Laurel". De rest is gewoon weer van alles: mesh, xenos"tape". De sterren heb ik uit het papier geknipt van dezelfde lijn.

Bedankt voor het kijken. Ik schiet nu de zon in, het is prachtig weer !

Co

8 opmerkingen:

 1. Super zoals jij met meisjeskleuren er een stoere jongens LO van maakt! Dit toont kennis en inzicht van combinaties en het overbrengen van emoties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een stoere jongens-LO geworden!
  Leuke kleuren en veel stoere details.
  Foto van Bart is idd leuk hoor,
  volgens mij lijkt hij hier erg op jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het echt een heel leuke layout! Ik snap dat je die foto (ondanks de misschien wat mindere kwaliteit vanwege de mobiel) toch wilde scrappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is wel heef gaaf of eigenlijk vet /cool dan!
  groetjes,lean

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie LO, is juist echt jongenspapier, met zwart en rood. ;-) Ans, betere bril opzetten denk ik. Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk.. En ik herken het papier, blijft mooi papier..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk en een echte jongens LO!
  Ooit las ik op een blog dat het juist leuker is foto's die je maakt met je mobiel te scrappen, omdat deze veel meer zeggen over de gevoelens bij herinneringen!! Dat geldt vast ook voor deze LO!

  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen