zondag 22 mei 2011

Feest


Meimaand, feestmaand hier in huis ! Dan zijn er namelijk 3 jarig: manlief en de kids en vandaag moest dat gevierd worden. Eens per jaar gooien we er dan maar een flink tuinfeest tegenaan, zo ook vandaag. En het was weer gezellie. De weergoden waren ons bijna helemaal goed gezind, op een half uur na, toen zaten we ineens met 40 mensen in the house, errug gezellig :-) Gelukkig werd het daarna toch weer droog en konden we weer naar buiten en kon de bbq aan.

De kids hebben een geweldig feest gehad .. kijk en daar doe je het dan voor. Toch?
Zal maar niet zeggen hoe mijn week was, hahaha. Ik raak altijd nog net niet in paniek bij het idee dat er zoveel mensen komen ... en elke keer gaat het weer gewoon goed en is het zeer geslaagd. Wat zeuren we weer?

En morgen, dan is Bart jarig. Vanavond zijn de traktaties nog even gauw gemaakt (zie ergens op de foto). Bart vroeg nog of hij morgen wat kids mee naar huis mag nemen. Tuurlijk mag dat :-) Alle dagen feest hoor !

Ben nu gesloopt en ga lekker languit. Ik heb de laatste tijd weinig kunnen klooien in mijn hok, was met andere dingen bezig maar ik hoop gauw weer wat te kunnen plaatsen. Na morgen heb ik hier weer "rust in de keet".

Welterusten,
Co

4 opmerkingen:

 1. wat is het toch heerlijk voor jouw kinderen dat bij jou altijd alles kan en alles mag (ook al levert jou dat wat stress op). Ik ben blij voor je dat het erop zit en dat het zoals altijd weer een geslaagde dag was!
  Liefs Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er errug gezellig en lekker uit Co !
  Nu nagenieten en alle stress vergeten....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er erg gezellig uit. En wat een geweldige moeder ben je toch. Wat zullen ze hier later met plezier aan terugdenken. En jij bent er weer voor een jaar vanaf. Heerlijk toch allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er heel gezellig en verzorgd uit meid, je bent een goeie gastvrouw stress vooraf maar op de dag zelf loopt alles als een trein.
  Jij effe uitrusten en alle restjes lekker voor jezelf!!!!

  BeantwoordenVerwijderen