maandag 6 juni 2011

Zon-zee-strand


Afgelopen weekend, een super lang en lekker weekend, zaten we op Terschelling. Zo ineens, want het was eigenlijk niet de bedoeling, maar mijn man mocht daar aan het werk en dan is het niet zo moeilijk natuurlijk, toen zaten we ineens allemaal op Terschelling, haha. Dit terzijde.

En wat een geluk hadden wij met het weer, fantastisch !! We hebben ons goed vermaakt daar, wat moet een mens nou eigenlijk nog meer dan zon, zee en strand? Echt genieten hoor !
En dat allemaal op een paar uur afstand van hier.

Ik ben de laatste tijd niet bijzonder crea bezig. Te warm, te druk, te ...... maar er ligt nog één layout die bijna klaar is en die hoop ik binnenkort te plaatsen. Is weer eens wat anders dan die fotocollages van mij, hihi.

Tot gauw,
Corine

8 opmerkingen:

 1. Oh, heerlijk, zo een paar dagen met het gezin erop uit, moet je ook zo lang en vaak mogelijk blijven doen. ;-) Ik mis dat wel...
  Mooie foto's heb je gemaakt, ook die prachtige luchten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk hè, zo eventjes erop uit. Leuk dat je zo'n kans krijgt door je man's werk. En ik ben het met je eens dat we dit jaar schromelijk verwend worden met goed weer. Het lijkt wel of we in een subtropisch land wonen. Je hebt een mooie collage gemaakt.
  Nu de vogeltjes: ik weet het niet Co; geen idee nog. Misschien op kaarten of iets anders. Ik vond het gewoon leuk om ze te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi he,ik hou zo van het strand,niet om te zonnen maar wel om te wandelen!
  Lekker hoor,en wat een mooie foto's ,super scrapbaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig mooie fotocollage heb je gemaakt....ben benieuwd naar de scrappagina's die je met deze foto's gaat maken.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker hoor er zo even tussen uit.. Dat heb je dan ook wel eens nodig. Jullie hebben geboft met het weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nog nooit op Terschelling geweest, maar als ik die heerlijke foto's van jou zie, dan moet ik daar maar eens verandering in gaan brengen! Fijn dat je zo genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat heerlijk of niet ? Als het maar mooi weer is in Nederland, hoef je echt niet ver weg....( en ik kan het weten, ha ha ha )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige collage Co !
  Dankzij jou staat Terschelling nu ook op mijn verlanglijst :)
  Gr Corrie

  BeantwoordenVerwijderen