zaterdag 11 februari 2012

Puck's Place ;)Hier issie dan: Puck's place ;) De afgelopen weken zijn "we" hier druk mee geweest.

De kamer was oorspronkelijk roze/oranje/rood/enz. ... Het werd tijd voor een "tienerkamer". Puck wilde heel graag een frisse blauw/zilver/paarse kamer. Nou ... bloed, zweet en tranen hoor. Eerst behangen, dat ging me best af, maar oooh wat had ik ineens spierpijn overal, hahaha. Snapte eerst niet waar dat van kwam, hoe blond kun je zijn.
Vervolgens een paar keer naar Ikea want daar hebben ze hele leuke dingen. De meeste dingen kon ik aardig goed zelf in elkaar zetten. Maar niet die joekel van een kledingkast. Toen die "kast in doos" ook nog eens bij manlief op de tenen viel was de lol er wel even af, hahaha. Maar oké, toen mijn man weer kon lopen/bewegen hebben we dan toch maar de kast in elkaar gezet.
En wij zijn hier best flieft op Expedit. Dat is die vakkenkast. Je kunt gekleurde bijpassende "bakken" erbij kopen. Kleuren kwamen precies goed uit.

Nu moeten we alleen nog achter gordijnen aan en de staande spiegel moet gepimpt. We hebben zojuist bedacht dat we dat gaan doen met de restjes behang die we hier nog hebben liggen. Tips zijn welkom !

Lekker belangrijk en leuk verhaal is dit toch? Ik ben gewoon blij dat deze klus geklaard is, nou ja .. bijna. Er moeten ook nog wat rommeltjes uit de kamer en er moet nog een mooi stalen hart opgehangen worden dat Puck heeft gekregen van haar BFF ;)

Ik zal jullie niet verder vermoeien, maar moest het gewoon even kwijt ;) Volgende project wordt mijn scrapkamer op zolder en dat wordt een hele klus. Er moet dan eerst een stuk schoorsteen plus een -kanaal verwijderd worden. Geen idee hoe, in ieder geval doen we dat niet zelf, lijkt me geen goed plan, hahaha.

Groetjes,
klusCo

9 opmerkingen:

 1. Goh meid wat heb jij een werk verzet.....en hoe....zo leuk ingericht met de prachtige kleuren en accessoires !!!
  Mijn complimenten na zoveel pech met kasten en schuine wanden heb je dit toch maar mooi gefikst.
  Puck komt niet meer van haar kamer af.....en ze mogen jou wel verwennen met een massagebon! haha..

  Liefs Fia
  En.....je scrapkamer komt vast ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe mij zo'n kamer om in te scrappen ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een coole kamer is het geworden !! Echt super gaaf !Als ik nog moet behangen en ik kom e r niet uit weet ik waar ik moet zijn ! Mooie kleuren ook, lekker fris, heb je goed gedaan .En ha ha, Q heeft dezelfde kledingkast en van die expeditkasten zijn wij ook grootverbruikers.Zooooo handig voor van alles. Ikea. Wie is er niet groot mee geworden ? ;>))))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige kamer is dit geworden zeg! Wat hebben jullie daar een hoop werk aan gehad, maar het resultaat mag gezien worden!
  Ik vraag me wel af waarom je een bed voor een deur zet (of zie ik dat verkeerd??) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kamer is het geworden.. Ook wij hebben zo'n kledingkast voor Jesper alleen dan in de bruine uitvoering.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een geweldige meiden kamer geworden. Je mag met recht trots zijn op wat je hier gedaan hebt. Wat zal Puck zich hier heerlijk voelen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ow wat een leuke kamer is het geworden. Wat een eer van je werk, en wat zal puck er blij mee zijn. Super meid !
  Liefs Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat is t gaaf geworden co! die lamp is echt geweldig!! en misschien vrouwenlogica hoor, maar is dat nou handig, je bed voor de deur? of is dat t stukje puber ;-)

  en die schoorsteen: slopen is voor jou toch geen probleem?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kamer is dat geworden Co. En die kast, ja, die is echt geweldig. Ik heb er ook 3 in mijn scrapkamer staan. Ook met bakken er in. Wat een gave kleuren heb je gebruikt en wat passen die bakken daar precies bij. Geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen