dinsdag 10 april 2012

Londen


Afgelopen weekend ben ik met Puck, Jet en Iris naar Londen geweest ... en wat hebben we genoten !! We gingen met de bus en daar had ik eerst een beetje gemengde gevoelens over (hahaha, verwend als ik ben ;) ), maar dat ging prima hoor. Je stapt erin en enkele uurtjes later (nou ja, zeg maar 11 of 12) word je er voor je hotel weer uitgegooid. Het mooie van zo'n reis is dat je met excursies mee kunt doen als je dat wilt. Niets moet.

En zo sjeesden we vrijdagavond al door Londen voor een citytour. Prachtig !! Zaterdag en zondag zijn we zelf op pad gegaan, de metro ingedoken en hebben we heeeeeeel veel gezien, gelopen, gelachen. Wat een bruisende stad zeg, geweldig !! 's Avonds kwamen we kapot weer in het hotel (dat overigens prima was, wat te denken van een engels ontbijt en een heerlijk bed), namen nog een afzakkertje en doken het bed in. Kop op het kussen = in slaap vallen.

Maandag vertrokken we weer naar huis na nog een rondrit door de Docklands, indrukwekkend allemaal. 's Avonds laat waren we weer in ons eigen huuske en vandaag hadden we maar een bijkomdag ingepland. Was ook nodig ;).

Ik verheug me nu al op een volgende keer ... Parijs, Berlijn ... ?? We zullen zien ...

Bye bye,
Corine

9 opmerkingen:

 1. Lekker hoor, zo'n city break. Mocht je de volgende keer naar Parijs gaan, kan ik je nog wat tips geven (vooral restaurants, en zo…) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat hebben jullie genoten! Fijn dat je zo met jullie drietjes op pad kunt. Praag is ook een hele mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je weer gaat wil ik ook mee whahahaha....wat een story en wat een leuke collage heb je gemaakt, genoeg stof dus weer voor nieuwe lay outs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat zullen jullie genoten hebben! Heerlijk zulke weekenden!
  Leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een geweldig weekend Co! lekker nagenieten nou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Foto's brengen weer veel herkenning. Jullie zijn op dezelfde plekken geweest als ons. Geweldige stad is het toch en zoveel te zien.
  En die metro, zo gesmeerd als dat allemaal loopt. Fijn dat jullie zo genoten hebben. Op naar een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke collage van een leuk weekend Co !
  Zouden wij hier ook weer eens moeten doen, is alweer zo'n 20 jaar geleden....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk!!! En ook een leuke collage.
  Wat raad je me écht aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf deze foto's. Had ze nog niet gezien. Schaam... Superleuk dat je dit met je dochter kunt doen. Londen staat ook nog op mijn verlanglijstje. Parijs&Berlijn zijn ook geweldig trouwens. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen