maandag 19 november 2012

Mama


Eindelijk weer eens lekker aan de freubel geweest hier. Deze foto vroeg er om.  Dus ik ben in mijn kilo's papier gedoken op zoek naar wat bijpassends .. en gevonden.  Volgens mij is het een winter-/sneeuwlijn, maar whatever, het past ;).

Op de foto mijn moedertje en ik.  Een paar dagen voordat ze ging verhuizen naar een superfijn huis, met alle zorg onder één dak ... en dat alles op 100 meter afstand van ons huis.  BLIJ !!!
Ik wist geen titel voor deze layout.  Heb mijn moeder al een paar keer eerder "gescrapt" en volgens mij heten al die layouts "mama".  Dochter zei net: had 'm BMF genoemd .. en dat betekent dan weer Best Mothers Forever, aaaaah dat is toch lief als je dochter dat zegt hè?

Ik zit hier weer lekker te neuzelen geloof ik.

De avond is nog jong, ik heb de smaak weer te pakken.  Ik duik zo nog even mijn klooihok in.

Greetz,
Co

6 opmerkingen:

 1. Wauw Corine, wat een te gekke layout en wat een mooie foto.

  Liefs xxx Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt weer een echte "Co" gemaakt. Superfoto van jullie samen. En wat een lieve opmerking van Puck, smelt... Leuk rokje ook dat je aan hebt. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een liefdevolle en sprankelende LO en de foto is ook al zo lief!!!!!
  Fijn toch dat je moeder in zo,n mooi huis zit en zo heerlijk dichtbij jou...geniet nog maar lekker saampjes hoor..

  liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige layout weer. Weer een echte Co. Zoveel te zien, zulk mooi papier en wat een prachtige foto. Dat zal voor later een groot bezit zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Co, zowel de foto, als hoe jij alles tot een schitterend geheel hebt gesmeed ! Geniet van je moedertje zo dichtbij......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig leuke LO, en heerlijk dat je zo kunt genieten van je moeder!!

  BeantwoordenVerwijderen