zondag 26 mei 2013

Blessed


Het was afgelopen week weer mijn beurt om een bijdrage te leveren voor Scrapcorner.
Met het papier van Echo Park: dots and stripes ben ik aan de slag gegaan.  Deze keer met verrassend roze.  Niet helemaal mijn kleur maar juist wel een keer leuk om te doen.
Deze foto's zijn gemaakt twee weken geleden op Terschelling. We vielen daar met de neus in de boter: prachtig weer !  Blauwe luchten, zonnetje, zee en strand. Dat was echt genieten !
Ik heb deze keer gebruik gemaakt van een schets, gevonden op Pinterest en naar eigen idee uitgewerkt.  Pinterest is walhalla, wat je daar allemaal voor een leuke dingen tegenkomt.  Neeh, heb er geen aandelen in, ben gewoon enthousiast. 


Ik hoop dat we de zonnebrillen gauw weer "op" kunnen zetten !


Groet,
Corine4 opmerkingen:

 1. Hij is weer leuk.......Roze is juist een mooie kleur en helemaal met die dots ;-)) Ik ben het met je eens; pinterest is gaaf en laat die zon maar komen; zat net nog op de fiets met handschoenen aan, brrrrrrrrrrrrr.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het best een verrassende kleurencombinatie met dat roze en 'karton'kleur. (Wat is de officiële naam?) Maar toch wel heel leuk! Verder een mooie LO. Tja, als we Pinterest niet hadden... En van mij mag de winter nu weleens afgelopen zijn. Op een halve week in de meivakantie na, hebben we nog niks fatsoenlijks qua weer gehad, dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o heel erg mooi....
  mooi geheel geworden ook
  gr femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden. Leuk hoor, dat roze...

  BeantwoordenVerwijderen