dinsdag 23 februari 2010

Weekendje "Volendam"

 
Posted by Picasa


Daar zijn we weer ;) We zijn een weekendje weg geweest en wel naar Volendam en zaten daar in een park van de Roompot. Hartstikke leuk, we hadden een erg mooi huisje met een prachtig uitzicht over het water. Maandag moesten we weer weg maar we konden er nog een dagje bij aan plakken en dat hebben we maar gedaan, heerlijk !
We hebben van alles gedaan. Zo zijn we naar Amsterdam geweest, naar Nemo. Echt een erg leuk museum voor kinderen (maar ook voor ouderen, haha). Natuurlijk moesten we ook Amsterdam even in voor een "korte" impressie. We hebben ons de benen uit het lijf gelopen want er is zo veel te zien ... dan is een dag niks.
Volendam hebben we ook nog bekeken met snertweer, haha. Wat een toeristisch oord zeg, maar goed ... we hebben het gezien. Je waant je haast in een andere wereld. Zo ook vandaag, we zijn wezen kijken in het dorp Marken, alsof je in een ansichtkaart loopt, leuk om te zien. En ooooh wat was het koud, brrrrrrr.

Vanmiddag kwamen we weer thuis, waar de kachel weer eens was afgeslagen en dan is 6 graden in huis echt waaaaaaaaaaaaaaaardeloos zeg, ook al brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Heel erg was wel het feit dat we hier in Almelo nog achter vis aan moesten voor oma, ik had oma beloofd om paling mee te nemen. Jeetje en dan zit je in Volendam en wil je op de terugweg ergens vis halen en dan kun je geen viswinkel vinden, oooooh shame on us. Dus dan maar hier in A een visje gehaald ......

Ik heb weer aardig wat foto's geschoten dus ik kan weer aan de slag ;)

10 opmerkingen:

 1. Ohhh wat een machtig mooie collage van die prachtige en leuke foto's zeg!!!!
  Wat hebben jullie veel gedaan in een weekend maar goed dat je er nog een dagje bij kon pikken!
  Mooi de reiger je heb voorlopig weer genoeg scrapmateriaal dus......aan de slag jij!!
  Oh en de foto van je kindjes helemaal te gek!

  Liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welcome back.
  Wow, mooie pixies........wahaha vanuit Volendam komen en dan vis moeten halen in je eigen woonplaats ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zie je voortaan zelf maar je hengel mee nemen hihihi.Mooi foto´s kan je weer srappen.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha die Co, wat een mooie foto's heb je gemaakt. Leuk hoor. Lekker he zo'n weekendje: voelt als een week vakantie vind ik altijd.
  Moet wel weer lachen om de paling. Echt wat voor jullie :-)
  Groetjes Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke leuke foto's en wat heerlijk dat jullie het zo leuk hebben gehad! Ach ze zou het niet proeven aan de paling dat hij niet uit Volendam komt en wat niet weet wat niet deert he hihihihihi ;-)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha die Co!!
  Leuke foto's heb je gemaakt, in een korte tijd heb je veel gezien! Hartstikke leuk! Ik ben er ook nog nooit geweest, in Volendam, alleen in Alkmaar. Het staat nog wel een keertje op mijn verlanglijstje als ik zo die foto;s zie.... dan weet ik wel zeker dat ik er een keer heen ga, desnoods 1 dag....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Corine,

  wat een mooie foto's!! Het ziet er super gezellig uit!! En misschien ook maar niet zo erg dat je geen vis uit Volendam mee hebt genomen...bijna 2 uur in de auto met die 'ruikende' vis is niet zo lekker lijkt mij hahaha
  Tot zaterdag!

  Groetjes, San

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke foto's.. Ik ben ook erg benieuwd naar wat je er van gaat scrappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Whahah die Co, ik blijf om jou lachen, naar Volendam, maar geen vissie meegenomen ;-) Whahaha... Wat zei je moeder :D

  maar jullie hebben wel enorm genoten en dat is het belangrijkste!!

  Enne ik kom van de week even bij je langs heb nog wat kaartjes voor je van Anubis die bracht Esther laatst bij ons!! kus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad, Co!
  En ik geloof dat jij dezelfde verwarming hebt als ik, grrrrr!!!

  BeantwoordenVerwijderen