maandag 24 mei 2010

Feest

 
Posted by Picasa


Het is eventjes geleden dat ik wat heb geplaatst maar hier hadden we "drukke tijden". Het begon met een weekje vakantie in Frankrijk en dat was heerlijk. Het weer werkte totaal niet mee maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn een dagje naar Eurodisney geweest en zeiknat geregend en we zijn een dagje naar Parijs geweest. Die foto's komen vast nog wel voorbij, of in een collage of in een scrapwerkje ;)
En toen kwamen we thuis en was Puck al gauw jarig, gevolgd door Bart. Dat was gisteren. Manlief was ook nog jarig in mei en we hebben het maar in één keer gevierd gisteren. Het was een topdag, het weer was super. De hele familie en heel wat vrienden kwamen opdagen, het was een volle bak. De bbq deed het prima, het was erg leuk. Zelfs ik vond het leuk, haha. In plaats van me druk te maken vond ik dat ik er nu ook eens van moest genieten en dat is gelukt, haha erg hè?

Ik hoop binnenkort weer eens aan de scrap te gaan, er zijn weer foto's in overvloed in ieder geval ;)

8 opmerkingen:

 1. Oh dat ziet er gezelli uit! En super dat het weer zo meewerkte, hé? Balen dat jullie net die ene dag regen hadden in Disney! En trouwens, wat een leuke goodie bag heb je gemaakt. Wat zit er allemaal in? Zie al wel de gelukspoppetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met dit heerlijk weer is zo'n feestje meteen een stuk leuker. Het ziet er in ieder geval naar uit dat het super gezellig was. Wij zijn ook met z'n drieën zo dicht bij elkaar jarig, plus een groot gedeelte van onze vriendengroep en de familie. We gaan er bijna aan beginnen, aan de verjaardagenmarathon.
  Jammer dat jullie minder weer hadden in Frankrijk, maar het zal toch wel leuk zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd nog met al je jarigen ...jee dat was wel druk.Gelukkig hadden jullie gister TOP weer.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er allemaal weer gezellig en feestelijk uit. heb je zelf gebakken?
  Liefs Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg gezellige foto's!! en wat een leuke outfit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er allemaal heel gezellig uit en hmmmmm petit fourtjes ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellige boel daar bij jullie. ;-) Leuke foto's en leuk dat je er zelf ook bij op staat. Wel blijven doen hoor, is belangrijk! Hahaha. Abudabudoei!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Joehoe, bossie wat een leuke collage weer! En ...... wat staan we er weer lekker suffig op. Leuk feestje hoor, heerlijk gegeten, kids vonden het super. Beetje late reactie, moet vaker je blog beloeren geloof ik.
  Toedeloeoeoeooeoeoeoeo,
  Breukelvrouw

  BeantwoordenVerwijderen