maandag 8 augustus 2011

Terug van weg geweest en "Charmeur"


En daar zijn we weer. Gisteren teruggekomen van een heerlijke vakantie in Toscane. 2 weken genoten van de zon en van elkaar. En dan kom je weer thuis en dan lijkt het alsof we hier in een ander klimaat leven, jeetje zeg ... vanmorgen tikte de regen weer gestaag tegen de ramen, yakkie ...

Tijdens mijn afwezigheid heeft Scrapcorner nog eea van mij geplaatst, waaronder deze LO:

Charmeur

Deze layout is gemaakt met het papier van Basic Grey / Hello Luscious. Het wordt haast vervelend maar ik heb alweeeeeer een foto uit de fotoshoot gebruikt.
De kleine roosjes komen ook uit de shop van scrapcorner en dat geldt ook voor de groene bloemen van Kaiserkraft. De rest is weer "van alles wat".

Ik heb de afgelopen weken weer een heleboel foto's gemaakt, moet alles nog uitzoeken en uploaden. Ben ook nog van plan een vakantiealbum te gaan maken. Heb daar in Toscane van alles lopen verzamelen, bonnetjes, briefjes, kaartjes ... ik ga een poging wagen :-)

Tot blogs maar weer !
Co


3 opmerkingen:

 1. Leuke layout weer! Ben benieuwd naar je vakantie-album!
  Enne..... welkom terug in ons koude kikkerlandse, maar wij hebben tenminste heerlijk zomerweer gehad op vakantie, volgens mij zijn er niet veel mensen die dat kunnen zeggen dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug Corine wat heb je een sprankelende LO gemaakt van je ventje!
  Hij is prachtig meid wat een werk!

  Succes met het uitzoeken van je foto's altijd een heel karwei hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug in ons eigen natterlandje. Ik vind dit wel een pracht van een layout hoor.
  Groetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen