maandag 29 augustus 2011

"You (on a) rock" en "Flowergirl"


You (on a) rock


Afgelopen weken heb ik zitten rommelen met bovenstaande LO, steeds een stukje ... uh tijdgebrek, ik werk momenteel zeeeeer tijdelijk fulltime en dat bevalt me uitstekend (niet!!). Maar sinds kort doet mijn printertje het weer en moest ik natuurlijk printen na onze vakantie in Toscane.
De eerste LO is daar, hopelijk volgen er meer.
Het papier dat ik heb gebruikt is er eentje van een oude lijn en ik weet de naam niet meer, kan zijn dat het Urban Lilly oid is?? Anyway, het kleurde gewoon leuk bij de foto. En das nou het mooie, als je tigduizend vellen hebt liggen, past er altijd wel eentje :-) Verder gebruik gemaakt van veel nieuwe spullies van de beurs die onlangs in Zwolle was en waar ik me goed heb uitgeleefd, zoals de knoopjes, hartjes, vlinderpons, losse vlinders, ach ja ..... leuk toch? Daar wordt een scrapper nou helemaal blij van.

En dan ben ik vergeten onderstaande LO te showen:

Flowergirl


En ik ben dat vergeten omdat deze geplaatst werd door scrapcorner tijdens onze vakantie in "Toscane.
Ageeth is een enorme grapjas :-) Die stuurde mij papier op waar ik een tijd geleden ook al eens mee aan de slag was geweest (zie ergens hieronder op mijn blog) namelijk het papier van Basic Grey / Sweet Threads. Ik vond het niet zo erg hoor want ik vind het mooi, vrolijk en fris papier en ik had nog een foto die er wel bij paste.
Op de foto dochter Puck, vorig jaar zomer. Het was toen helemaal hip om je fiets, althans het stuur, te versieren met bloemen. HAHA paste precies bij dit papier vond ik. Ik heb ook weer de roosjes gebruikt van Prima (ook bij scrapcorner) en wat bloemen uit het papier geknipt.

Nu ben ik weer "bij" met mijn scrapsels. Ik wil graag beginnen met een vakantieboekje, maar ik ben niet zo'n kei in die mini's .. dus dat gaat weken/maanden duren :-)

Bedankt voor het kijken maar weer en scrap ze :-) Het weer leent zich daar uitstekend voor de laatste tijd .....

Corine

4 opmerkingen:

 1. Schitterend wat een prachtige lootjes. Ja van beide lootjes worden scrappers heel blij van. Wat een vrolijkheid straalt er af en leuke details ook. Nou ja en de foto's zijn natuurlijk ook super voor dit prachtige papier.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lootjes heb je weer gemaakt.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke Lo's Co! Alleen je kniptechniek is voor verbetering vatbaar. ;-) Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beauty's weer en zo mooi gemaakt.
  Ik vind ze weer lekker vrolijk en het papier is enig met al die snuisterijtjes er op is het een leuk geheel.
  hele leuke foto's van puck!

  BeantwoordenVerwijderen