maandag 14 november 2011

(Be) cool


En daar zijn we weer eens. Zie tot mijn schande dat ik het laatst heb geblogd op 1 oktober. Sindsdien is er van alles gebeurd. Zo waren we een week in Spanje aan het genieten van de zon, zo was ik een heeeeel weekend aan het "scrappen" (noem het meer beppen) met de scrapsite ergens in Brabant, zo waren we een dag in Slagharen, zo was er afgelopen vrijdag nog Sint Maarten en gingen de kids met een lampionnetje langs de deuren ... zo kwam Sinterklaas aan afgelopen zaterdag. Enz.
En van dat alles zijn foto's gemaakt, hahaha maar het kwam er even niet van. Ik ga mijn best doen de boel weer een beetje bij te houden. Ben ook van plan dit blog nog eens te laten afdrukken als "boekje", dat kan en lijkt me gaaf maar dan moet ik de boel natuurlijk wel bijhouden hè?l

Ik mocht weer aan de slag voor scrapcorner. Deze keer met een prachtige papierlijn van Bo Bunny / Snowfall. Een hele mooie winterse lijn in prachtige kleuren en zelfs met glitters.
Ik had alleen een klein probleempje, ik heb nog geen winter- of sneeuwfoto's, tenzij "oudjes". Ik heb er wat op bedacht door deze layout een coole naam te geven ;) En zeg nou zelf, best cool toch? Het is een foto van mijn dochter Puck en mijzelf, gemaakt door Jola en dat was in april ;)
Ik heb de layout een beetje opgeleukt met frutsels en bling bling, maar ik vond het papier van zichzelf al heeeeeel gaaf !

Ik zou zeggen, tot gauw ... en nu is het wachten op sneeuw ;)

Groet, Co

5 opmerkingen:

 1. Cootje....geweldig. Hiervoor heb je beslist geen sneeuwfoto nodig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke frisse LO mooi het papier zeg en helemaal top dat je deze geweldige foto heb gebruikt.....je moet er maar op komen...gaaf!!

  Liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en als je dan weer blogt en ons iets laat zien, is het ook weer prachtig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen