dinsdag 29 mei 2012

7 funny girls


Het werd weer eens tijd voor een layout, de hoogste tijd ;)  Ik kom er haast niet aan toe de laatste tijd, baal ervan, maar vanaf nu hoop ik weer wat meer te mogen scrappen.

Deze LO is gemaakt voor scrapcorner met het veelzijdige papier Echo Park, This & That Graceful .  Deze lijn heeft borders, tags, labels ... daar hou ik nou van.
De foto is gemaakt begin maart toe ik met een clubje "gekken" een weekendje weg was naar Bad Bentheim.  De bedoeling was het om daar te gaan scrappen, ik heb niet zo veel gescrapt hoor, kan dat niet zo in een groep.  Dan bep ik liever.

In dat clubje (van het Oosten) bevinden zich 2 volleerde fotografes (schrijf ik dat goed) en natuurlijk moesten er wat foto's worden geschoten, waaronder deze.  Wel geinig hè?

En nu duik ik zo m'n hok in, ligt nog zat om te doen, waaronder een DD (lees December Daily, aaaaaaaaaaarghhh best erg).

Groetjes,
Corine

6 opmerkingen:

 1. Hier een berichtje van een 'gek'... ;-) Leuke layout heb je gemaakt met deze foto. Mooie kleurencombi, eens iets anders dan anders. Verder is je layout weer helemaal in je eigen stijl, lekker druk.
  CU!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk zeg.. Leuk om een keer op jouw LO te staan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een plaatje...en je bent het dus nog absoluut niet verleerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto van die gekken en een hele mooie lo met dat papier van de Echo Park-lijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supergave LO zeg! Enne december daily??? Het is mei ;-) hihi

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier de andere gek van het oosten whahahaha, gaaf Co. Dat je dit hebt gescrapt, geweldig idee!! de LO is prachtig, de foto springt eruit, alles mooi afgestemd!!

  BeantwoordenVerwijderen