zondag 27 mei 2012

Partytime !


Vandaag was het weer zover: partytime.  Elk jaar, zo rond eind mei, vieren we de verjaardagen gezamenlijk.  Er zijn er hier drie jarig in mei en eentje in december.  En wat hadden we een mooie dag geprikt .. we hadden topweer !!  En zodoende hebben we heerlijk gebbq-ed en de hele middag + gedeelte avond lekker buiten gezeten. De kids vermaakten zich prima, af en toe lag er ineens eentje in het water ... mooi toch !  We kijken terug op een geslaagd feest !

En morgen .. doen we lekker niks ;)

Ik zie net dat het al even geleden is dat ik heb geblogd, foei !  Ben druk met van alles en nog wat en het scrappen schiet er een beetje bij in, erg jammer.  Ik hoop de komende tijd de schade in te halen.  Als het goed is, komt er morgen een layout online ;)

Ik wens jullie allemaal nog een fijn weekend, want we hebben nog een dag, pinkstermaandag.

Geniet nog even van het mooie weertje,
groet,
Co

5 opmerkingen:

 1. Fat ziet er inderdaad weer uit als een gezellig feest! Daar kun je voorlopig weer even van nagenieten! Veel plezier vandaag met niets doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel gezellig uit.....leuk feest Corine en nu lekker alleen in de tuin genieten maar!!!

  liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Co wat heb je het weer goed georganiseerd zeg, ik zag hele lekkere dingen op je foto en weet je, je grote tafel was zeer zeker een uitkomst om alles uit te stallen! Supergaaf, chapeau voor jou en voor Wim !! Gezelligheid is goed te voelen op deze foto trouwens en wat zo leuk is, ik zie jong en oud bijelkaar en dat is heel bijzonder! Moet je koesteren....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd daar allemaal!!!
  en ziet eruit als een geslaagd feest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige boel.. Jullie hebben echt super mooi weer gehad. Nu ben je er weer lekker klaar mee voor dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen