donderdag 11 augustus 2011

Toscane

We zijn een paar dagen geleden teruggekomen uit Toscane en hebben daar een fantastische vakantie gehad. We verbleven daar in een wel heel luxe onderkomen "Agriturismo Antico Casale di Scansano". Het is haast niet uit te leggen hoe mooi we het daar vonden. Gelukkig hebben we een heleboel foto's gemaakt :-)
Hieronder een aantal fotocollages:

Op het park, huisje, uitzicht ....


In en rondom de zwembaden:


Omgeving, zoveel te zien ....


En dit is "van alles wat" .....


Ik heb nu eigenlijk gewoon heimwee ..... Geen geintje. Het was daar een klein paradijsje, de omgeving, de natuur, het klimaat, het heerlijke eten. En: "het niets moeten" want dat is ook niet geheel onbelangrijk, haha.

Wie weet komen we er nog eens terug, ik hoop het !!

Ciao,
Co

Posted by Picasa

8 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige omgeving, daar ben ik nog nooit geweest. En wat hebben jullie het naar je zin gehad. Die 'van alles wat'foto, gweldig met al die mooie kleuren. Gave kurken! Tuurlijk wil je terug, ik ga me ook eens verdiepen in die omgeving.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige foto's heb je gemaakt, zouden zo ansichtkaarten kunnen zijn of schilderijen, super!! Hier zou ik ook naar toe willen, wat een mooi vakantieverblijf hadden jullie, helemaal geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhhhh wat machtig mooi daar!!!
    Wat een heerlijke gezellige foto's en een koninklijk plekje. Kan me voorstellen dat je helemaal wennen moet in dit rot klimaat meid!
    Je kinderen hebben het ook leuk gehad je ziet ze genieten..

    Liefs Fia en.......alles went hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige collages heb je gemaakt. Leuke foto's hoor. Ik krijg ook gewoon weer heimwee daarheen. Wij zijn er ook een paar keer geweest. Liefs Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ziet dat er lekker uit zeg. Het verbaasd me niet dat je er naar terug wilt. En die foto met al de gekleurde stenen enz..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke foto's! Heerlijk om te zien.
    Ik zou er zo heen willen.... ;)

    Groetjes Angelina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooooooooo ik wil ook, wat ziet het er daar geweldig uit en zonnnnnnnn ;-))

    Groetjes,

    Petra

    Blogger doet weer moeilijk dus moest anoniem!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, wat gaaf zeg! Echte zomerse vakantiefoto's. Lekker genieten hoor. Ik wil ook wel eens naar Toscane. Prachtig ziet het er uit. Jammer dat het zo'n end rijden is. :-P

    BeantwoordenVerwijderen