zondag 27 juni 2010

Pool, Hellendoorn en "keigaaf"

Posted by Picasa
Pool
Jaaaaaaaaaaaaah, we hebben een pool :-) Het heeft even geduurd maar daar staat ie dan. En laat ie nou meteen goed van pas komen, wat een weertje. De kids vinden het helemaal geweldig. Moeders vindt het ook super maar moet eerlijk bekennen dat ze er enkel tot haar knietjes in heeft gestaan, want ooooh wat is dat water koud. Maar de temp stijgt en zo ook de temp van het water. Manlief was er niet zo blij mee, maar ach ... die trekt wel bij. Het vergt wel enig onderhoud hoor, zo moet er gefilterd en gepompt worden en zo nu en dan moeten er chloortabletten in het water en dan is er nog een heel gedoe met PH-waarde (???) maar ik probeer zo goed en zo kwaad als het kan de boel goed te houden. Het heeft aardig wat uurtjes gekost om dit bad vol water te krijgen en je wilt niet weten hoeveel water er in zit dus dat gaan we niet meer vervangen. Maar de kids hebben dikke pret en zijn veelvuldig in het water te vinden, geweldig. Ach .. en manlief gaat het ook nog wel leuk vinden, hihihi.Hellendoorn
En gisteren zijn we een dag naar Avonturenpark Hellendoorn geweest. Wat een superweer hadden we erbij, echt een kadootje. Nou ja, de foto's spreken voor zich. Het was een topdag. De kids en Wim zijn overal in geweest en ik keek toe vanaf de kant want ik ben niet zo'n held. Wél ben ik in de olifantjes geweest, haha. Bart durfde wel in de "achtbaan over de kop", zoals hij dat noemt. Gisteravond waren we bekaf, maar kijken terug op een mooie dag !!Keigaaf
En deze layout moest ik ook nog even laten zien. Gemaakt voor scrapcorner met papier van Kaisercraft / Utopia. De foto is onlangs gemaakt in Frankrijk op de camping :-)

6 opmerkingen:

 1. Wij hebben vandaag net zo'n bad gekocht! Super gaaf, zijn ook heel lang bezig geweest om het vol te krijgen, maar ja, de meiden hadden inderdaad ook erg veel lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer gezelli uit hoor! En ach, met dit weer is dat water zo op temperatuur.
  Hellendoorn ziet er ook leuk uit, ben er nog nooit geweest, schande, hé ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zwembad is super!! De foto's van Hellendoorn: Gaaf!! De LO is om te stelen hahaha, mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat hebben jullie een heerlijk zwembad. Fijn dat jullie tuin zo groot is dat ie erin past. Bij ons zou het kunnen maar dan kan ik de schuur niet meer in!
  Wat heeft Wim een prachtige karakteristieke kop, of mag ik dat hier niet zo zeggen (schaam).
  Je kunt goed zien dat jullie je heerlijk vermaakt hebben zin Hellendoorn. Geweldig.

  Oh ja...ik denk dat je gelijk hebt hoor, Wim trekt wel weer bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ow wat heerlijk. Ben gewoon jaloers op zo'n zwembad. Maar ja, mij krijg je niet in koud water hihi dus dat valt dan weer mee.
  En gezellig ziet het eruit daar in Hellendoorn.
  En tja die LO is gewoon weer prachtig.
  Leifs Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, helemaal fantastisch zo'n zwembad!!! En dan ook nog zo'n leuk uitje naar Hellendoorn... geweldig allemaal, lekker genieten, toch?! Mooie LO ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen